Hoogenkamp Consultancy, Advies en Training

Wijzigingen in wet- en regelgeving

Wijzigingen in wet- en regelgeving.

Uiteraard is het uw doel (en van uw organisatie) dat u de wet- en regelgeving die van toepassing is op uw ziekenhuis naleeft. Alleen aan welke wet- en regelgeving moeten we voldoen? Wat zijn de laatste wijzigingen? Wat betekenen die wijzigingen voor de werkwijzen binnen mijn organisatie?

Nou dat is geen kleinigheid en medische gassen is slechts een van de dossiers waarvoor u verantwoordelijk bent. Kunt u de wijzigingen in wet- en regelgeving medische gassen wel met voldoende prioriteit en aandacht volgen?

Wijzigingen in wet- en regelgeving. HCAT kan u daarbij ondersteunen!

HCAT kan u dit werk uit handen nemen.

Ik heb een abonnement op NEN-Connect en daardoor heb ik de beschikking over alle actuele normen, wetten en regels die van toepassing zijn op medische gassen en medische gassen installaties.Tevens zit er in het NEN-connect abonnement een attenderingsservice. Met behulp van deze attenderingsservice word ik van alle wijzigingen in de wet- en regelgeving op de hoogte gebracht. Hierdoor behoud ik zicht op de actuele voorschriften. Op basis van dit overzicht kan ik u adviseren om de werkwijzen in uw organisatie al dan niet aan te passen.

Product:
• Een keer per kwartaal kom ik met een overzicht van de gewijzigde wetten en regels.
• In een beknopt overzicht geef ik u aan wat de wijzigingen zijn.
• Deze wijzigingen vertaal ik voor u naar de noodzakelijke wijzigingen in de werkwijzen binnen uw organisatie.
• Het is dan aan u om deze wijzigingen daadwerkelijk in uw organisatie te implementeren. Indien u dat wenst kan ik u ook ondersteunen in dit implementatie-traject.

Bent u geïnteresseerd in dit product, neem dan contact met me op.

Kijk ook op:
Managementsystemen medische gassen

Voldoet uw Kwaliteitssysteem Medische Gassen aan NEN-13485?

• Compliance in de zorg, een gevleugeld begrip!

Aankomende evenementen