Hoogenkamp Consultancy, Advies en Training

Milieu en duurzaamheid. Bent u op zoek naar de juiste koers?

Milieu en duurzaamheid. Bent u op zoek naar de juiste koers?Een ziekenhuis is een complex bedrijf. U moet aan veel regels voldoen. Daarnaast dient u constant oog te hebben voor de kosten. Tegelijkertijd kunt u veel op kosten besparen als u aandacht heeft voor bijvoorbeeld het energie- en waterverbruik en het verminderen van afval.

Komt u niet verder met het organiseren van de milieuwerkzaamheden in uw ziekenhuis? Heeft u tijdelijk behoefte aan extra ondersteuning? Komt u structureel menskracht te kort?

Hoogenkamp Consultancy, Advies en Training - Medische Gassen en Milieu

 

Schakel dan HCAT in voor het oplossen van uw milieuvraagstukken. HCAT is deskundig op het gebied van:

Klik op de afzonderlijke thema’s voor meer informatie

Milieuadviseur - Medisch Spectrum Twente
Milieuadviseur ad interim.  Arnold heeft de milieuportefeuille, die bij MST tijdelijk niet was bemand, op interim-basis waargenomen. Tijdens deze periode heeft hij op een heel zelfstandige manier issues opgepakt die directe aandacht vroegen (zoals de gevaarlijke stoffen database) en geholpen de kaders uit te zetten waarop de nieuwe milieuadviseur van MST verder kan bouwen. Arnold’s efficiënte werkwijze maakte dat dit met een minimum aan begeleiding mogelijk was.
Jan-Willem Jansen

Indien u specifieke vragen heeft of meer informatie wenst neem dan contact met me op, of vul het onderstaande formulier in.