Hoogenkamp Consultancy, Advies en Training

Laatste informatie over Covid-19 in relatie tot de cursussen en verdiepingstrainingen

Het Corona-virus blijft ons parten spelen.

Momenteel zijn de ontwikkelingen ten aanzien van Covid-19 zo dynamisch dat ik geen uitspraak kan doen omtrent het tijdstip dat ik de cursussen medische gassen opnieuw kan organiseren. Zodra de situatie rondom het virus weer normaliseert, publiceer ik hier de nieuwe datums.

In company trainingen

Voor in company trainingen bied ik de mogelijkheid om de training in kleine groepen (max. 5 deelnemers) te organiseren. De ruimte waar de training gehouden wordt dient dan wel aan de voorwaarden van de Rijksoverheid te voldoen om verspreiding van het Corona-virus te voorkomen. Indien u geïnteresseerd bent, neem dan met mij contact op.

Houd ook de trainingsagenda in de gaten!

Aankomende evenementen